Köszöntő!

Egyesületünk 2010-ben ünnepelte mega- lakulásának 115. évfordulóját.

Ennek alkalmából hoztuk létre a honlapunkat, amely segítségével szeret- nénk tevékenységünkbe, mindennapi életünkbe betekintést adni, múltunkat, hagyományainkat megismertetni, egye- sületünkkel kapcsolatos eseményekről információval szolgálni.

Célunk, hogy széles körben kedvet csináljunk eme nehéz, de ugyanakkor gyönyörű hivatás önkéntes műveléséhez. Hisz nincs is annál felemelőbb érzés, mint az a tudat, hogy segíthetünk másokon. Mert "a tűzoltó odamegy, ahonnét más elfut, védi, amiről a többi lemondott, biztatja a csüggedőt, erősíti a fáradni látszót. Akik ezt a szép, de nem az új alkotására született hivatást vá- lasztották, azok ezt már megszokták..."

A Cáki Önkéntes Tűzoltó Egyesület nevében:


Tóth Szabolcs
parancsnok

ELÉRHETŐSÉGEK:
Cím:
9725 Cák, Petőfi u. 213. hrsz.

Levelezési cím:
9725 Cák, Petőfi u. 27.

Telefon:
+36-30/474-5917

E-mail:
cakote@freemail.hu
otecak@gmail.com

Működésünket támogatja:Keress minket a-on is!


Események 2018-ból:

 

Események 2017-ből:

III. Vas Megyei Tűzoltó Találkozó
[2017.10.07. - Szombathely]

Az összetartozásunkat erősítve idén is részt vettünk az immár harmadik alkalommal megrendezett hivatásos, önkéntes, önkormányzati és létesítményi tűzoltók megyei találkozóján.

>>> Bővebben


 

Hasznos eszközöket kaptunk
[2017.10.05. - Szombathely]

A februári erdőtűzkor nyújtott munkánkért szabadtéri oltáshoz segítséget nyújtó eszközöket vehettünk át a Szombathelyi Erdészeti Zrt. felajánlásából a kőszeghegyaljai önkéntes tűzoltó egyesületekkel közösen.

>>> Bővebben


 

Megfutottuk...
[2017.09.30. - Szombathely]

Egyesületünk képviseletében, Geröly Roland parancsnokhelyettes korcsoportjában III. helyezést ért el az I. Vas Megyei Tűzoltó Lépcsőfutó Versenyen.

>>> Bővebben


 

Kitüntetés a helytállásunkért
[2017.09.29. - Szombathely]

Emléklapot vehettünk át a megyeházán Harangozó Bertalan kormánymegbízottól az augusztus 10-i viharkárok felszámolásában való részvételünk elismeréséül.

>>> Bővebben


 

Látogatás Angliából
[2017.09.05. - Cák]

Angliából érkeztek tűzoltóbajtársak, hogy több hazai tűzoltóautó mellett a mi gépjárműfecskendőnkről is készítsenek néhány fényképet honlapukra.

>>> Képek

Befejeztük a romeltakarítást
[2017.08.13. - Cák]

Három napon át tartó megfeszített munkával a magáningatlanokról is sikerült távolítani a kidőlt és veszélyessé vált fákat.

>>> Képek